Klankschalen en meditatieartikelen

Mediteren met een klankschaal

Klankschalen zien er niet alleen mooi uit, ze produceren vaak een prachtige klank. Door de trilling van de schaal resoneert de klank nog lang na. Klankschalen worden veel gebruikt bij klankschalentherapie, maar je kunt de schaal ook inzetten bij je dagelijkse meditatie. Bij De Betere Hand merken we dat kinderen het geluid van een klankschaal vaak ook prachtig vinden. Bij kinderyoga en spelletjes om stil te zijn, worden de schalen dan ook regelmatig gebruikt.

Artikelen voor meditatie

Hoe kies je de juiste klankschaal? De Betere Hand helpt je graag bij je keuze. We geven je informatie over het materiaal en de herkomst van de schaal. Het kiezen van een klankschaal is heel persoonlijk. Je zet niet alleen je oren wijd open, maar gebruikt ook je andere zintuigen. Het is belangrijk dat je je prettig voelt bij de klank en de resonantie.
Naast klankschalen hebben we nog andere meditatie-artikelen in ons assortiment. Je kunt hierbij denken aan meditatiebankjes en –kussens. Neem gerust eens een kijkje in onze knusse winkel.

     

Adres

De Betere Hand
Lange Nering 20a
8302 EC Emmeloord

Telefoon

Wij zijn bereikbaar op nummer:

0527 - 61 54 61

Bekijk onze openingstijden