Mandala kleurpotloden

Mediteren met potloden

Het tekenen en kleuren van mandala’s is een vorm van meditatie. De volledige concentratie die het kleuren en tekenen vergt, helpt om in het hier en nu te zijn. Bij therapeutisch tekenen en in de mandala-tekentherapie is goed materiaal heel belangrijk. De Betere Hand heeft allerlei tekenmateriaal van de merken Lyra, Stockmar en Yorik. Door de vorm van de potloden en de zachte stift kleuren deze potloden heel plezierig. Het resultaat is prachtig en bovendien geeft het kleuren met deze potloden rust, ontspanning en plezier.

Stockmar, Lyra en Yorik-potloden

De producten van Stockmar hebben bijenwas als basis. Hierdoor blijven de kleuren ook na lange tijd als nieuw. Van Stockmar verkoopt De Betere Hand gif- en glutenvrije stiften en bijenwasblokjes (wasco) die het de kleintjes gemakkelijker maken om mee te kleuren.

Lyra-potloden worden in de traditionele versie veel gebruikt in de bouw. De potloden die wij van Lyra verkopen zijn heel geschikt voor het tekenen op allerlei materialen zoals hout en steen. Ze zijn prettig in gebruik en liggen door de driekantige vorm lekker in de hand. Het merk Yorik heeft zowel driekantige als zeskantige potloden. Naast de potloden, stiften en blokjes van Lyra, Stockmar en Yorik biedt De Betere Hand allerlei aanverwante artikelen, zoals speciale puntenslijpers, passers, verlengstukjes en zogenaamde splenders om kleuren te intensiveren.

Adres

De Betere Hand
Lange Nering 20a
8302 EC Emmeloord

Telefoon

Wij zijn bereikbaar op nummer:

0527 - 61 54 61

Bekijk onze openingstijden